F-Fest 2024

11 år med tårer manifesterer sig denne aften med fire fabelagtige livenavne som en hyldest til Frank.

F-Fest 

I 2013 døde Frank ud af det blå i et fitness center. Frank var musiknørd, og siden den tragiske hændelse har holdet bag afholdt en årlig fest med live musik i hans minde.

Overskuddet går altid til godgørende formål. Frank arbejdede med børn med Downs syndrom, så tidligere donationer er gået til dét, til A.L.S. Foreningen, Ukraine mv.  

Anna Valgreen

Anna Valgreen skrev på en enkelt aften 9 tekster på dansk i ét intuitivt flow, og aftenen efter satte hun melodi til, inden hun i samarbejde med Kåre Joensen (Robot, Baby Woodrose) færdiggjorde albummet som bl.a. høstede 5-stjerner i GAFFA.

Anna Valgreen indtager scenen med sin karakteristiske vokal og elektriske guitar samt Kåre Joensen på bas, og hendes sange svæver i et hudløst ærligt og billedligt univers, der lader lytteren skabe egne fortolkninger og inviterer til at lade tankerne vandre. Med en nerve og en klang i stemmen, der læner sig op ad både det fine og det rå, udfoldes hverdagens og længslernes poetiske plateauer på grænsen mellem dansk visetradition og amerikansk indie-folk/rock.

Sårbar

Sårbarer en rock kvintet fra København. Sårbarspiller en mørk melodisk omgang støjrock.
Der er masser af distortion, larm og feedback. Dog aldrig på bekostning af selve sangen.
Ligesom at omkvædet altid er at få øre på. Teksterne er på modersmålet og omhandler typisk
tilværelsens mange tvivlsomme skygger. Sårbar er ingen dans på roser, men man kan sagtens danse alligevel

Late Night Venture

Det københavnske post metal band Late Night Venture har en lang historie, med 5 albums og mere end 300 koncerter spredt over hele Europa på deres CV.

På deres seneste album “Bones of the Extinct” er deres lyd blevet tungere, og det brutale udtryk er blevet mere fokuseret, alt imens bandets levende og skurrende æstetik er bevaret. Albummet balancerer mellem dronende repetitiv skønhed, med John Carpenter-agtige synths og brutalt afgrundsdyb smadder.

TAN

TAN arbejder i et spændende avantgarde visuelt univers fuld af pastelfarver og en blanding af det glamourøse og det smadrede. Medlemmerne Mathias Riis og Andreas Bengtsen har optrådt i forskellige dystre postpunk og psykedeliske musikprojekter, som The Woken Trees, Dune Messiah og De Underjordiske. Den melodiske og pulserende trancemusik fra TAN bringer ny farve til billedet. Duoens musik fusionerer eurowave med fængende synth-melodier - "en semi-varm Piña Colada fyldt med MDMA", som de siger. Bandet slog sig sammen i 2016, og efter et par udgivelser spillede de senere på Roskilde Festival og spillede support for Orchestral Manouvers in Darkness (OMD), Nephew og Spleen United.

Uanset om de optræder i store arenaer, som Royal Arena i København, Boxen i Herning, festivalscener eller bittesmå mørke natklubber er TAN kendt for deres ekstravagante optrædener, hvor de bringer de to drag queens Proxy og Ariel på scenen.

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København V
Del med