Skab dit event i Basement

Billede
Bar set fra oven.

Skab dit event i Basement

Størstedelen af programmet i Basement skabes i samarbejde med alternative og nytænkende kulturskabere i København. Har du en idé til et event, der vil passe godt ind i Basements rå og industrielle rammer? Så læs mere her. 

Fotograf
Niclas Bjerre Hawkesworth

Skal Basement være rammen om dit næste kulturprojekt?

Basement på Vesterbro er et reetableret undergrunds-event space i form af et tidligere kedelrum. Den 200kvm kælder er en rå og autentisk ramme uden dansk sammenligning.

Basement er platform for de nye kulturelle udtryk og de nye kulturmiljøer. Her afholder mikroforlag boglanceringer med de nyeste litterære brydninger, de alternative teatermiljøer laver performances, de eksperimenterende koncerter præsenteres, og det elektroniske undergrundsmiljø indtager natten.

Med mere end 6 meter til loftet kan det store lokale indrettes fleksibelt, så hver kulturproduktion får sit eget unikke udtryk. Her er der mulighed for at skabe store installationer, levende performances, unikke visuelle udtryk, nærværende talks og meget andet. Ofte i et genrekryds hvor forskellige kunstformer mødes.

Søger du en unik location med uanede muligheder til den særlige oplevelse, der sætter tid og sted ud af kurs? Så send os din projektidé!