Then Comes Silence + The Foreign Resort + The Natural Disasters

Oplev den stemningsfulde atmosfære og de dybe toner, når Basement præsenterer en bandpakke med Then Comes Silence, The Foreign Resort og The Natural Disasters.

Then Comes Silence (SE)

Det svenske wall-of-sound band, grundlagt af Alex Svenson, har skabt bølger inden for goth, post-punk og darkwave-genrerne med deres unikke lyd og æstetik. 

Fra bandets begyndelse i 2012 har de rejst verden rundt og optrådt med prominente navne som The Fields of the Nephilim, The Chameleons og A Place To Bury Strangers.

The april 2024 udkommer ’Trickery’, gruppens 7. album. Albummet er en hyldest til venskaber, samhørighed og det stærke fællesskabet omkring goth og post-punk scenen. 

Med en blanding af mørke og melodi tager de deres publikum gennem lydens dybe riger og hypnotiserende musikalske landskaber. 

The Foreign Resort

Den københavnske trio spiller eksplosiv post-punk blandet med dyster new-wave. Bandet kombinerer den dunkle mystik fra The Cures 'Pornography'-æra med en produktion, der er æstetisk beslægtet med LCD Soundsystem. Rumklangssvøbte guitartemaer smyger sig om Steffan Petersens energiske baslinjer og Alioscha Serges kraftfulde trommespil, alt imens Mikkel Borbjerg Jakobsens intense og oprigtige vokallevering påkalder sig publikums fulde opmærksomhed.

The Foreign Resort har turneret ihærdigt, og har delt scene med bands som Cold Cave, DIIV, The Soft Moon, She Past Away, KVB, Slowdive, Minor Victories, Ash Code plus mange flere. Siden 2010 har bandet spillet mere end 600 koncerter i Europa og Nordamerika på spillesteder og på festivaler som SXSW, Iceland Airwaves, Wave Gotik Treffen, Nocturnal Culture Night og W-Fest.

The Natural Disasters 

The Natural Disasters spiller mørk goth-rock, der driver af sortrandet lyd.

Dans under apokalypsens sorte sol til melankolsk, triumferende melodier i mol, tre guitarister, synthesizer, og tunge trommer. Kom ud i natten, rundt i gader og rendesten. Få fornemmelsen af den klamme og fugtige kælder, hvor folk kan få afløb for deres tilbøjeligheder. Det bliver slæbende og ildevarslende, mens der er skruet op for den dunkle atmosfære. Som en ensom gadelampe i en kulsort gyde, i en eller anden betonfyldt metropol.

Så med den gotiske rock som grundpillen og naturkatastrofer, som en gennemgående tematisk tråd, inviteres man ind i mørket, hvor det slet ikke er så farligt, og du får det bedre.

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København
Del med