The Marked Men + Big Mess

Hvis du er til fængende power pop-agtig garage-punk, bliver det ikke bedre end dette. Eksklusiv koncert i Danmark med The Marked Men.

The Marked Men (US)

Bandet turnerer sjældent i Europa, og koncerten i Basement er den ene ud af kun en håndfuld i denne omgang. Så vi er meget ærede over at have overtalt dem til at komme forbi København!  

The Marked Men blev dannet i 2002 ud af asken fra gruppen The Reds i Denton, Texas. Selvom bandet har eksisteret i en eller anden form siden 2002, kom hele deres produktion i en produktiv bølge fra 2003 til 2009, en seksårig periode, hvor de udgav fire fantastiske LP'er. De forbliver relevante ved lejlighedsvis at komme ud af sin halvpension for at spille shows, og deres medlemmer er aktive i scenen gennem forskellige projekter som Mind Spiders, Radioactivity og Low Culture, og fragmenter af The Marked Men's lyd kan høres på hver af dem.

Big Mess

Big Mess er et af Københavns længstlevende og mest alsidige og pålidelige punkbands. Hooks, høj guitar og endnu højere BPM i en tidløs kombination af inspiration fra både ‘77 punk, powerpop, glam, girl groups og hardcore punk.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Angry Cat

Koncerten arrangeres i samarbejde med musikelskerne i Angry Cat Shows, og kan du lide hvad der er på scenen denne aften, skal vi anbefale at følge Angry Cat Shows på Facebook for flere koncerter i samme dur - blandt andet på Basements søster-venue, Råhuset. 

 

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København
Del med