Københavns Kommunes logo

Bliv frivillig

Bliv en del af det stærke fællesskab bag scenen og på tværs af hele København.

Kom med bag scenen

Er du nysgerrig på de nye kulturelle udtryk, og slår dit hjerte et ekstra slag for nye, boblende undergrundskunstformer? Ønsker du at være på pletten, når de unikke events opstår i København, og er du klar på at skabe nogle kulturelle oplevelser ud over det sædvanlige? Så vil du trives som frivillig i Basement. 

Som frivillig i Basement får du mulighed for at komme helt tæt på den nye musik- og kulturscene i København. Du vil være med til at skabe kultur af høj kvalitet på en attraktiv scene, og du vil spiller en afgørende rolle i det endelige resultat af eventproduktionen. Du vil desuden blive en del af et stærkt fællesskab, der tæller både frivillige, ansatte og ikke mindst de mange spændende partnere i det københavnske kultur- og musikliv.

Du har mulighed for at stå i baren, tage imod gæster, tage billeder på aftenen, hjælpe med produktion, afvikle lys og mange andre praktiske opgaver foruden det initiativ du selv tager. 

På tværs af hele København

Som frivillig bliver du samtidig en del af et større frivillignetværk på tværs af hele København. Du får nemlig også mulighed for at engagere dig og tage vagter i Råhuset (Vesterbro), Stairway (Vanløse) og Underwerket (Valby).

Her er der er rig mulighed for at udvide netværket, få point på CV'et og ikke mindst blive en del af et stærkt fællesskab.

Vil du med på rejsen, så tøv ikke med at tage kontakt til os på basement@kk.dk