Sonic Playground 2024

Gør jer klar til en unik og intim begivenhed med Q&A, workshops, udstilling og nogle af kollektivets fedeste elektroniske musikperformere. Sonic Playground afholdes for tredje år i træk og første gang i Basement.

Sonic Playground 2024

Vi er glade for at invitere jer til en fejring af venskab, forbindelser, kunst og kultur. Gør jer klar til en unik og intim begivenhed med nogle af vores bedste elektroniske musikperformere.

Program

  • Kl. 16:00 Workshops, meet and greets & Q&A med Petite Victory Collective
  • Kl. 20:00 Art Exhibition Performance by Bernardo San Rafael & 59 Perlen (ZH):

Kom og oplev "MUTTER" - en unik installation og danseforestilling med live elektronisk lydkomposition. Forestillingen forbinder performerens krop med omgivelserne ved hjælp af hundredevis af tråde og udforsker det urbane rum samt aktuelle socio-politiske og kulturelle spændinger i vores samfund. Inspireret af Louise Bourgeoises skulptur "Maman" præsenteres moderen som en edderkop, hvor trådene skaber en struktur, der symboliserer vores samfund og dets komplekse relationer. Kom og vær en del af denne tankevækkende og visuelt imponerende forestilling.

  • Kl. 21:00 Live performances:

Sholinger (DE): Sholinger er en producent, ingeniør og lyddesigner fra Berlin. Hans spektrum varierer fra minimalistisk til abstrakt med hypnotiske rytmer, mørke samples og elementer fra analog og digital syntese, der tager din bevidsthed til et andet niveau. De fleste tracks produceres under rejser i udlandet med et mobilt setup og finjusteres, mixes og mastereres derefter i sit studie (Room4Sound) i Berlin.

Miles Kvndra (DE): En elektronisk musiker og kunstner baseret i Köln. Hans dybt melodiske lyd indeholder elementer fra flere genrer såsom minimal/melodisk/ambient techno og dyb/organisk house. Udover at arbejde på egne kunstnerudgivelser fokuserer Kvndra på at dele musikrelaterede videoer såsom synthesizer-jams, tutorials, live streams og mere.

PVC CPH: Det københavnske hold, hver bevæbnet med deres foretrukne hardware, vil gå sammen om en episk liveoptræden. De går efter en spontan og improviseret begivenhed. Forestil dig syv musikproducenter med vidt forskellige kreative sind og påvirkninger, der går sammen med ét mål for øje; at få dig til at danse og forsvinde ind i trance. 

Om Sonic Playground

er et live event som blev skabt af det musikalske kollektiv Petite Victory Collective tilbage i 2022, med det formål at præsentere den livlige danske og internationale elektroniske livescene. I år sættes rammerne for en intim oplevelse, der kombinerer workshops, meet and greet, modern dance, udstillinger og koncerter med nogle af de fineste DAWless-performere og kunstnere fra København og omegn. Begivenheden afholdes nu for tredje gang efter to succesfulde udgaver i både 2022 og 2023.

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København
Del med