Dit besøg

Få svar på dine spørgsmål i forbindelse med dit besøg her.

Hvad drejer dit spørgsmål sig om?

Vis alle

Parkering

Det er ikke tilladt at parkere i vores gård. Basement tilbyder desværre ikke gratis bilparkering men henviser til Københavns Parkeringszoner, som du kan læse mere om via linket her.

Mulighed for cykelparkering er der rigeligt af i området. 

Garderobe

Basement har ikke fast garderobe. Vi har oftest garderobe på eget ansvar, det afhænger dog af det enkelte event, om garderoben er bemandet. 

Glemte sager

Der er hovedsageligt personale tilstede i Basement i forbindelse med arrangementer. Har du mistet eller glemt noget, så tjek vores kalender og kom forbi næste gang vi har åbent. Er der arrangement om aftenen, er vi normalt til stede i Basement fra kl. 16.

Vi gemmer glemte sager op til 30 dage.

Bortvisning

Basement Crew kan til enhver tid bortvise en gæst der ikke overholder stedets reglementer eller er til gene for andre gæster.

Aflysning

I tilfælde af at arrangementet bliver aflyst, vil billetter købt i forsalg via Billetto automatisk blive refunderet. Bemærk venligst at billetgebyr ikke refunderes.

Adgangsforhold

Basement er beliggende i kælderen, og vi har desværre ikke personelevator ned i kælderen.

Som gangbesværet skal du være opmærksom på at foruden trapper ned i kælderen, er der også trapper op til toiletterne. 

Der er som udgangspunkt ikke stoleopsætning til koncerter. Har du brug for at sidde på en stol, kontakt da afvikleren på aftenen der vil hjælpe med at udlevere en klapstol.