Valient Thorr (US) + Liar Thief Bandit (SE)

Sveddryppende sommerrock!

Valient Thorr (US)

Det amerikanske rock/heavy metal band med den ikoniske forsanger Valient Himself, som vanligt bærer røde bokserstøvler og heller ikke er bleg for at smide tøjet undervejs. Valient Thorr har sans for at give en fuldstændigt forrygende liveoptræden, som tilhængere af rock og heavy metal nødig vil gå glip af.

På papiret spiller de harmløs rock, men deres spilleglæde og charmerende tilgang til publikum er ikke til at tage fejl af – og det slår hårdt!

Det fantastiske liveband har spillet sammen i mere end 20 år og har navn efter en alien, som er ankommet til jorden fra Venus. Netop det har skabt baggrunden for bandet, som med glæde fortæller, at de er kommet fra det ydre rum for at redde jorden med Rock’n’Roll.
På den måde kan Valient Thorrs koncerter snildt blive betragtet som sveddryppende lektioner i Rock’n’Roll fra en anden galakse!

Liar Thief Bandit (SE)

Trioen Liar Thief Bandit fra Malmö forener det gamle med det nye. Det konstant turnerende (herunder otte Europaturneer på få år) band leverer ubegrænset energi og medrivende melodier med talent for at få noget sort ud af det enkle.

Deres tredje album 'Deadlights' så dagens lys i 2021 og det opfølgende minialbum 'Diamonds' udkommer til sommer.

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København V
Del med