Urban Breakout

Gør dig klar til at opleve nogle af tidens mest spændende artister indenfor hiphop og rap!

Urban Breakout præsenterer denne aften et nyt koncept:

Breakout Session w/ HAMDERJOSEPH + gæster

Urban Breakout's egen producer åbner festen, med en gruppe af håndplukkede upcoming artister. Hver især vil de viser jer, hvad de i er i stand til, og hvorfor netop de blev valgt! 

Derudover kan du glæde dig til:

MILEZ 

Milez' italienske og britiske rødder er fundamentet for hans musik, der klinger af hårdtslående hiphop. Hans lydunivers tager afsæt i en unik fusion af hårdtslående UK Drill mikset med Italiensk Hip Hop i en afsindig tornado af indtryk. Udover en ufattelig teknisk diversitet, er en af hans mange superkræfter at få publikum til at gå amok under sine liveoptrædener. Med sit lynhurtige flow og catchy soulmelodier, bringer han en helt særlig energi til enhver scene, han træder op på. I et hidsigt arbejdsraseri tryllebinder han publikum gennem sin power og tilstedeværelse og denne aften bliver ingen undtagelse.

GodDreng

GodDreng, en ung og lovende kunstner, har hurtigt etableret sig på den danske musikscene med et bemærkelsesværdigt talent Med sin dybe lyrik, lækre flow og autentiske musikalitet har han allerede skabt en stærk forbindelse med sit publikum og tegner til en spændende fremtid i musikverdenen. Hans evne til at engagere og inspirere lyttere vidner om et unikt potentiale indenfor musikken.

RIC

Den unge kunstner, Ric, kommer fredag den 19. og bringer sjæl til scenen. De klartstående musikalske evner, er blot et redskab, for at skabe en følelse. Skabe forståelse i ærlighed og løsrivelse, i friheden af sandhed. Stående eller siddende, kan i mærk jer selv i værket han fremviser. Genre er underordnet, det skal opleves!

Sæt kryds i kalenderen, saml dine venner, og vær klar til at opleve et brag af en aften! Billetter starter fra 99,99 kr + gebyr. Det bliver en aften, du ikke vil gå glip af! 

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København
Del med