Københavns Kommunes logo

The Deadly Sons + The Preachers + BeurreNoiR

Tre stærke bands fra den københavnske undergrund byder på garagerock, punk og noiserock!

The Deadly Sons

The Deadly Sons har med deres mørke rock n roll taget publikum med storm ved deres liveoptrædener. Nu er bandet ude med debutalbummet Common Love, som Gaffa gav fem stjerner.

The Deadly Sons har hverken til hensigt at genskabe en gammel lyd eller revolutionere med en ny genre. De spiller mørk rock n roll, hvor det oprørske og uregerlige hele tiden ligger og ulmer. I videoen til nummeret "Talk You Into This" opleves bandets insisterende og medrivende energi, der også er kendetegnende for bandets koncerter.

The Preachers

Er du til fuzz? Er du til punk? Er du til syre? Så mød her dit nye yndlingsband. The Preachers er en duo fra København der med fuzzpedalen i bund og riffs der klæber til din hjerne spiller en knivskarp omgang garagerock som leder tankerne hen på adskillige bands fra den amerikanske vestkyst. Det larmer og det varmer!

I løbet af de seneste år, har The Preachers udover at spille et hav af koncerter, blandt andet udgivet EP’en ‘Gateway Dreams’, indspillet en livesession og vundet det legendariske ‘Vesterbro mesterskab i Rock. Energien er i fokus når The Preachers spiller live, og du er garanteret en koncert med fuldt smæk på.

BeurreNoiR

BeurreNoiR er en trio der spiller en blanding af punk, rock og noise. De er svære at sætte i bås, det lyder ikke som noget andet. Stramt & ind til benet. En trio som har rå power & energi i deres Liveshows såvel som på deres indspilninger. En ting er sikkert, man keder sig ikke & de er helt deres egne i deres lydunivers.

Bandet blev dannet i august 2007 & lavede den første ep i 2008 “BeurreNoiR”. I 2013 udgav bandet Lp ́en “Black Trash Fontaine og i 2022 kom albummet “HoLLoW”. BeurreNoiR består af Jay H. Zamroud (guitar,vokal), Mikael Olesen (bas) og Peter Lundholm (trommer).

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København V
Del med