St. Digue + Torch + Missvnaries Ov Charity

Den står på kulsort elektronisk musik i Basement når St. Digue sørger for industriel dansefest med hjælp fra Torch og Missvnaries Ov Charity.

St. Digue

Bag St. Digue gemmer sig Kasper Deichmann, der siden 2020 har sendt chokbølger gennem den danske undergrund med sit punkede og dystre form for darkwave. Med æteriske synthesizere, catchy guitarer, hårdtslående trommemaskiner, industrielle lydtapeter, melankolske melodier og desperate skrig byder han indenfor i et neurospicy univers præget af traumer, fremmedgørelse og dommedag. Med udgivelsen af den anmelderroste ‘DEATHWAVE’ EP og en legendarisk optræden på COPENHELL 2024 har St. Digue bevist at han er et powerhouse indenfor elektronisk musik, der er kommet for at blive.

Torch

Lyden er dragende mørk og isnende kold. Med kølig trommemaskine, chrousguitar, båndløs bas, massevis af skarpe synthlinjer og fjerne, bastante vokaler banker Torch deres bud på moderne dark wave ind i øregangen. Inspirationen strækker sig fra gotisk post-punk over melankolsk cold wave til dundrende EBM, og bandet er således garant for både sørgmodige, længselsfulde og dystre sange.

Missvnaries Ov Charity

MoC er en trio bestående af velkendte veteraner fra den københavnske post-punk scene i 2010'erne, heriblandt medlemmer af Moth og Kold Front. Med funky hooks og liderlige grooves byder Missvnaries Ov Charity ind i et kinky univers hvor det dekadente natteliv drukner i neonlys, lugten af latex og klistrede dansegulve.

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København V
Del med