Københavns Kommunes logo

Sista Bossen (SE) + Adam Peleg + Anna Erhard (solo)

Præsenteret af Broken Index og 88mph Booking.

Sista Bossen

Eksplosivt party grunge-punk fra det svenske! Sista Bossen er blevet synonym med ekstremt energiske live præstationer, hvilket giver dem et ry for næsten ikke at røre jorden, når de spiller live! 

Sista Bossen blev dannet af fem venner tilbage i 2014 og har indtil videre udgivet to fuldlængde albums plus en EP via det svenske label Kollektivet Records samt på det danske label Crunchy Frog, som også står bag bandets 2023-udgivelse, 'Ping-Pong'!

Adam Peleg 

Adam Peleg går solo efter opbruddet af surf-punk bandet Pacific Swell, der kommer fra den danske vestkyst. Det er starten på et nyt kapitel som en moderne crooner, der trækker på gammel country western Tex/Mex-musik med storheden af ​​strygere, de frodige kor og messingblæserens råb.

Anna Erhard (solo)

Berlin-baseret singer/songwriter med spoken-word finurligheder, der fanger de hverdagsagtige ting i livet. Musikken illustrerer en farverig lo-fi-pop-collage af støj og melodier. Man hører indflydelsen fra old-school Cat Power, Wet Leg og Courtney Barnett. Der er en ubekymrethed over hendes sange, men med nostalgi i sin kerne.

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København
Del med