Københavns Kommunes logo

RMC præsenterer: soapi + ROSYAN + Uffe Nørtoft + Syringe

Oplev spændende musikere fra Københavns talentmasse, når Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) inviterer til gratis 1. års-kandidatkoncerter på Basement.

soapi

imagine yourself at someones coming of age party

so what do you do, somebody screams close to you ear

and all you want is to locate the multitudes of sweat in the air

so you smile a lot

and you keep on smiling

and you smile even more

and then even more

and then even more

and they eventually leave you

and now you are sad,

so you try to dance a little dance

crying on the inside

you are in love

trying to get comfortable with a blue-green drink that you just made up

ROSYAN

ROSYAN er den dansk/iranske komponist, cellist og lydkunstner Rosanna Lorenzens soloprojekt. Med celloen i hovedrollen udforsker hun instrumentet og dets muligheder, både akustisk og gennem elektronisk manipulation, fra skrøbeligt væv til massivt og råt. I sit atmosfæriske, cellotroniske lydunivers balancerer hun løbende mellem improvisation og forudbestemt form.

”Hvor findes pulsen? I vores krop, i byen, i sindets kaos, i lyd, i støjen, i hjertet? Det spørger jeg om i mit performance værk, hvor du inviteres med ind til at mærke pulsen. Vores puls bliver taget konstant i dette samfund. Den bliver efterlyst og forlanget, og det kan være en udfordring at finde den selv. Værket handler om dig, os og tiden vi lever i.”

Uffe Nørtoft

"Det Døde Rum" hedder denne solo-performance af Uffe Nørtoft. Værket er inspireret af noget så ordinært, men samtidig noget så vigtigt og poetisk som vejrtrækningen. Med sin musik tager Uffe afsæt i lydlig tekstur, minimalistisk struktur og poetiske formgivning, og bevæger sig mellem beroligende harmonisk musik, sonisk kaos, og kynisk forvrængning af lyd, traditioner og dogmer. Koncerten er en solo-performance af Uffe Nørtoft på pedal steel guitar, sang og modular synthesizer.

Syringe

Syringe er stærkt påvirket af no wave-scenen og præget af massive, ukontrollerbare lydbilleder, der rykker grænserne for musikalsk udtryk. Syringe er i øjeblikket i gang med at mixe deres debutalbum som en duo.

Ved denne koncert vil du opleve den rå energi og intensitet i musikken, mens de optræder live. Deres lyd er en vovet afvigelse fra mainstream musik, der inviterer publikum til at omfavne det ukonventionelle og uforudsigelige. Med Lasse B. Becks bidrag har Syringes soniske udforskninger nået nye højder, hvilket viser deres innovative tilgang til musikfremstilling. Vær ikke et vidne til udviklingen af ​​no-fi-musik - vær en del af det sammen med Syringe.

Tidsplan

kl. 18.30: soapi

kl. 19.30: ROSYAN

kl. 20.30: Uffe Nørtoft

kl. 21.30: Syringe

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København V
Del med