Melt-Banana (JP) + Uraño

Kult-rock fra Japan - og måske et af verdens vildeste liveshows - rammer Basement denne sommer!

Melt-Banana

Melt-banana er den japanske kult-støjrock duo med sangeren Yako og guitaristen Agata.

Deres liveshows sidder fast i kroppen længe efter, for Melt-Banana formår at skabe en magisk atmosfære tilsat uforudsete musiske overraskelser undervejs. De læner sig op ad grindcore tilsat fængende riffs fra Agatos guitar kombineret med vilde effekter og skarpe skrig, og i et splitsekund er de noise, punk, metal og endda popkultur. Hvad er Melt-Banana så egentligt? Et noise-band? Punkband? Techno Pop? Svaret er lidt af det hele, og det er umuligt at placere dem i én bestemt kasse.

Hvis du er klar til at høre en trendsetter indenfor støjgenren og et fanden-i-voldsk liveband, så vil du ikke gå glip af Melt-Banana.

Uraño 

Københavnsbaseret harsh-noise rock duo med amplificeret trommesæt og forvrænget elbas. Duoens kompositioner spilles med rå, punket energi, der løfter kakafonien til en både mavepustende og rensende følelse.

Duoen har turnéret vidt omkring i Danmark, Norge, Tyskland og Polen siden 2016, hvorefter de i 2018 drog til Japan for at optræde i Tokyos undergrundsvenues.

I 2018 udgav Uraño deres selvbetitlede debutalbum på CD. Siden har duoen udgivet tre split-udgivelser med Hamre, Beatsz og Haram. I 2021 udkom duoens andet fuldlængde album, Barrage.

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København V
Del med