Death Before Dishonor (US) + Eternal Struggle (IL)

Hardcore punk præsenteret af Murda Twinz.

Death Before Dishonor

En hårdere punkkant kombineret med et hardcore-angreb. Det er lyden af Death Before Dishonor, som roligt kan kalde sig et ægte Boston Hardcore-band.
Med over 400 shows i ryggen er Death Before Dishonor en gruppe rutinerede herrer, der bl.a. har været vant til at turnere med legender som Agnostic Front, Madball og Full Blown Chaos. Deres albumliste er dog ikke lige så sprængfyldt, som deres musik. Death Before Dishonors seneste album ”Unfinished Busniess” er fra 2019, som fans har måtte vente et helt årti på.
Det amerikanske hardcore band fra Boston samler deres tekster om det undervurderede og oversete. Death Before Dishonor formår at fremtone det håb, der kan være i punk og hardcore ved blandt andet at lade samfundet og oplevelsen af modgang fylde.
Så hvis du er ude efter en hidsig omgang hardcore, så vil du ikke gå glip af Death Before Dishonor.

Eternal Struggle

Et heavymetal band fra Israel, som er på vej i høj kurs. Deres vision er at kanalisere deres frustrationer og vrede ind i musikken, hvilket deres seneste album ”Years of the Gun” fra 2021 er et pragteksemplar på. ”Years of the Gun” blev sidste år nomineret i kategorien for bedste israelske metal album af den nationale radiostation Met al Metal.
Albummet indkapsler særligt de uenigheder mellem israelere og palæstinensere, som har hersket i Israel de senere år, og hvordan de stridigheder opleves udenfor kampens hede. På den måde formår Eternal Struggle at stikke den musiske kniv ind, hvor det gør allermest ondt.

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København V
Del med