Basement Residency: På Vej

På Vej er en trashy, poetisk og legende monologforestilling af Lonely Collective, der har er i residency i Basement.

På Vej 

”Byen er som den altid har været, folk er på vej hjem. Bilerne, cyklerne og menneskene. Alle fletter de ind og ud af hinanden. De fleste kigger frem. Få kigger ned. Ingen kigger op.”

PÅ VEJ er en tragikomisk maskerade, der handler om livet på gaden. Både om dem, der bor der, og dem der er på vej til psykolog, ude for at lufte deres hund, drikke sig i hegnet, tage på date eller fixe deres cykel. Den er et portræt af en moderne storby, der aldrig står stille. I byen er der ingen skurke, men heller ingen helte. Alle gør deres bedste for at have styr på deres, og livet det går sin gang. Vi lever i en verden, hvor fremgang, vækst og individualisering er i høj kurs.
Alle er på hver deres rejse, og teknologien har gjort det nemmere at undgå friktion fra andre mennesker.

Forestillingen er en ekspressiv, legende og rørende monolog, som tager publikum med helt ind under huden på de mennesker vi ellers bare passerer.

Inspirationen til forestillingen kommer af Rasmus’ oplevelse som performer i værket SUBSISTENS under UNITED CHANGE af Teater Svalegangen. I værket opholdt Rasmus’ sig i en lille firkant på Skt. Knuds Torv i 30 timer og var afhængig af forbipasserendes hjælp i form af tøj, mad osv.

Lonely Collective består af instruktør Agnes Pallesen og skuespiller Rasmus Arved Monrad, som blev uddannet fra Den Danske Scenekunstskole sidste sommer.

Forestillingen spiller i forbindelse med Lonely Collectives residency i Basement. 

Praktisk

Spilletider (varighed 45 min.):

  • d. 22/8 kl. 17.00 + 20.00
  • d. 23/8 kl. 17.00 + 20.00

Dørene åbner 30 min før forestillingsstart.

Publikum opfordres til at komme på cykel og tage den med ned og parkere den på Basement. Cyklerne kommer på den måde til at indgå i forestillingens scenografi. 

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København V
Del med