Københavns Kommunes logo

Author & Punisher + Imperial Triumphant

Der er lagt op til en helt særlig aften på Basement, når vi får besøg af to navne, der på hver deres måde er søgende og nysgerrige efter at undersøge grænserne inden for noise og black.

Author & Punisher (US)

Author & Punisher er tilbage efter tre års pause med det forrygende nye album 'Krüller'. Manden bag Author & Punisher, Tristan Shone, startede projektet tilbage i 2004, og har siden løbende udgivet plader, og har et hav af shows bag sig.

Projektet tager udgangspunkt i maskinerne. Det er mødet mellem manden og maskinen, og hvordan manden kontrollerer maskinen. Stone er en formidabel musiker, der kan trigge sine maskiner, eller som han selv beskriver dem ”Sound Objects”, så de fremkalder en myriade af lyd. 

Det er noise i absolut verdensklasse, der ligger vejen forbi Basement.

Imperial Triumphant 

Imperial Triumphan har siden starten tilbage i 2005 i New York City spillet utallige shows verden over, og har med god grund skabt en solid fanbase med deres særlige blanding af Jazz tilsat en god portion Black Metal.

Imperial Triumphants andet album, 'Abyssal Gods', udkom tilbage i marts 2015. Siden er flere albums kommet til, og selvom stilen fra de tidlige dage har ændret sig, og nu kredser mere om musik og lyrik influeret fra deres hjemby New York City, er det stadig et band der aldrig skuffer hverken på plade eller live.

Der er med andre ord lagt op til et brag af en mandagskoncert på Basement!

Imperial Triumphant are not only one of the most important U.S. black metal acts currently active, truly carving their own stylistic path, but they are also important to the future of black metal.
Austin Weber
No Clean Singings

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København V
Del med