Københavns Kommunes logo

Afslag.

Oplev en performanceinstallation om afslag og (af)magt.

Om forestillingen Afslag

Afslag. er en samling af kunstneriske værker, der alle omhandler afslagets magt. Som publikum træder du ned i Basements rå undergrundslokaler og er fri til at gå på opdagelse mellem værkerne - både dem der er stillestående og dem der selv går rundt iblandt jer.

Teaterkollektivet MAGMA har sammensat 20 kunstnere fra musikkens, videokunstens, billedkunstens og scenekunstens verden og skabt en performanceinstallation om det, du helst vil undgå, nemlig afslag.

I udstillingen stifter du bekendtskab med værker om ængsteligheden, vreden, chokket og misundelsen. Som du bevæger dig videre i installationen træffer du bitterheden, depressionen og dødsdruk, og rundt om hjørnet, midt i murbrokkerne fra en pludseligt sammenstyrtet fremtid, titter håbet, handlekraften og lettelsen frem.

Som gæst i undergrunds-udstillingen vil du ikke blot møde dem, der får afslag men også dem, der giver det. I sanselige, musikalske og magtliderlige møder med afslagets mange facetter stiller vi dig spørgsmålet: Hvor i magthierarkiet befinder du dig egentlig selv som gæst i afslagets verden? Er det dig, der får frataget sociale, økonomiske og politiske muligheder, når den forkerte mail tikker ind - eller er det dig, der sender mailen og afgør de andres skæbne?

Om Magma

MAGMA er et teaterkollektiv, der består af 6 medlemmer og en stor skare af samarbejdspartnere fra det københavnske vækstlag. De har fået afslag fra Statens Kunstfond, Den Danske Scenekunstskole, jobs, musik- og filmskoler, open calls, erhvervsuddannelser, kurser, kærester, boligmarkedet og stort set alle de fondsbevillinger, de nogensinde har søgt.

De er dog ved godt mod og glæder sig til at åbne dørene til deres hidtil største og mest omfattende performance.

Praktisk

Varighed ca. 60 minutter

Fra 13 år

Oplevelsen er desværre ikke for gangbesværede

Kontakt

Basement

Enghavevej 42

1674 København V
Del med