1&11 Præsenterer: Frida Retz "HEELING"

HEELING arbejder med hjertesorg og grænseoverskridende hændelser i et univers af kropslige, keramikskulpturer, tryk og videoinstallation.

Udstillingen sætter spørgsmål ved, hvordan man følelsesmæssigt heler, og hvordan seksuel udforskning kan bevæge sig mellem det styrkende og nedbrydende. Personlige oplevelser er en katalysator for tanker om safe spaces inden for BDSM, tillids- og grænsebrud og liderlige lyster. Du bydes velkommen ned i en kælder fuld af humor, seksuel leg og rum til refleksion.

Sammen med Retz, vil udstilling præsenterer en gruppe af kunstnere, som er en del af 1&11.

Fernisering er d. 20. november kl 18. Der vil være gratis vin, DJ og en festlig stemning, som man kan tage med sig ud i natten når vi lukker kl 24.

Vi håber at se dig.

Program for udstillingen:

20. november:

Åbent fra 18-24

Fernisering, med drinks og DJ TBA

21. november:

Åbent fra 10-18

22. november

Åbent fra 10-18

23. november

Finissage

Åbent fra 10-15

 

Frida Retz (f. 1997, DK) studerer på sidste år af hendes bachelor på Kunstakademiet i Bergen. Retz’ feministiske, multimedia værker stræber efter at åbne dialog omkring kroppen og udforske de indlærte narrativer forbundet med den. For tiden bygger Retz store sex legetøj af ler og laver sit eget papir af hendes hårarkiv og æggebakker. Foruden sin individuelle kunstpraksis er Retz aktiv i kunstnerduoen “Switch” sammen med Didde Borup Larsen. Deres kunstneriske samarbejde søger efter at nedbryde køn og udfordre generiske ideer om seksualitet og relationer i absurde sci-fi film, hvor teksturer og chroma-keying spiller en afgørende rolle.

Se eventet på Facebook

Kontakt

Basement

Del med